Direktlänk till inlägg 14 december 2009

Klippa&Klia

Av Kristin - 14 december 2009 11:30

Newada var fortfarande varm i benet så hon fick stå idag också. Tänker inte chansa och köra på när hon inte kan tala om, om hon har ont eller inte.

Gjorde klart allt och sedan satte jag igång att klippa henne. Skulle hämta dottern på dagis kl 12 så jag hade ungefär 1 timme på mig. Hann klart en sida (nästan i allafall) och fick lov att spara den andra. Inte hela världendock, det är inte så stor skillnad i färg mellan den oklippta och klippta sidan. Men hon hade hunnit bli långhårig sedan sist. Det hade blivit sådana där grova strån som står upp, överallt i pälsen så hon såg lite raggig ut. Annars var det faktiskt helt ok.

Sedan kliade det överallt hela kvällen. Det kändes som om jag hade lekt med glasfiber eller något lika illa och jag var alldeles öm i ansiktet   

Sprejade på glansmedel och borstade genom henne noga så det inte skulle klia så mycket under täcket, så fick hon gå in i boxen och äta lunch.

Vi får väl se hur hon ser ut i benet i morgon..

 
 
Petra

Petra

6 januari 2010 22:49

Kul att hitta en blogg om hästlivet för oss som varit med ett tag =) Fin häst du har, har inte hunnit läsa allt än men vi ses nog i bloggvärlden igen.

Petra

http://petraca.blogg.se

 
Ingen bild

Ida

7 januari 2010 20:22

Har du slutat blogga? Saknar dina inlägg!

 
Ingen bild

Tarzan!

8 januari 2010 15:55

Nu har du klippt och klippt sen 14 december! Nu vill jag har lite uppdateringar på vad som hänt den senaste månaden!

 
Kristin

Kristin

11 januari 2010 20:11

Hejsan Petra!
Kul att du hittat min blogg! Det har varit ett långt uppehåll men nu är jag igång och dessutom sugen igen på att skriva.

http://minhast.bloggagratis.se

 
Kristin

Kristin

11 januari 2010 20:12

Hejsan Ida!
Vad GLAD jag blir när någon saknat min blogg! Kram på dig och jag lovar att inte göra fler så här långa uppehåll igen =0)

http://minhast.bloggagratis.se

 
Kristin

Kristin

11 januari 2010 20:17

Hejsan
Om jag ska vara ärlig så är Newada fortfarande bara klippt på en sida och nu ser det rätt HEMSKT alltihopa.. =0/
Hade bestämt att hon pga att hon var tjock i benet och att både hon och jag behövde lite vila, så skulle hon få ca två veckors semester.
Men... Efter nyår så har det varit så himla kallt att det har varit svårt att rida och sätta igång Newada igen. Här i Sala har det varit väldigt kallt och oftast har termometern sagt mer än -18 och ända ner till -26.
Nu har vi dock kommit igång lite smått och jag har bestämt att nu får det vara färdig vilat!
Dock är Newada smutsig (gillar inte vita hästar) och dålig i magen så nu får makeovern ligga nere tills temeraturen stiger så jag kantvätta henne..

http://minhast.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Rebecca eller Tarzan, eller vad du vill =)

12 januari 2010 11:08

Herregud Kristin!
Allt jag hör är dåliga ursäkter. Bra att du har kickat igång igen, för vad ska man annars göra om dagarna?

 
Kristin

Kristin

12 januari 2010 21:10

Hej Becca!
Klart det är du som smyger omkring bakom ett alias- fegis! ;0)
Jag vet inte vad jag skulle kunna göra en tidigt söndagsmorgon kl 07 om jag inte var i stallet.. Sova??
Eller en kylig eftermiddag när termometern visar -22grader.. Äta praliner i soffan o kika film??
Jag gillar att vara i stallet och hålla på oavsett väder och vind. Det är bara så att ibland får man känna efer lite mer noga för att komma ihåg det =0)

http://minhast.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristin - 4 april 2014 15:53

Min blogg finns numera här; http://www.nattstad.se/minah%C3%A4stbravader Efter 5 år här, känns det som om det är dags att prova något nytt  =) ...

Av Kristin - 4 april 2014 15:26

Kod för att importera min blogg till Nattstad: 7122057157

Av Kristin - 3 april 2014 10:31


Jag har äntligen fått börja rida i paddocken! Tänk vad skönt det är när man suttit "inlåst" i ridhuset och harvat en hel vinter. Stackars Ernst är verkligen livrädd för att vara ute utanför gården och när jag promenerar med honom på grusvägen får han...

Av Kristin - 29 mars 2014 17:59


Just nu vill jag bara till stallet! Är på jobbet för andra dagen i rad och har inte kunnat rida. Eftersom Ernst inte har något vidare kondis efter att bara ha skrittat några gånger i veckan med mig på ryggen så tar vi det lugnt. I förrgår red jag i...

Av Kristin - 26 mars 2014 22:39


Just nu är det mycket. Ernst hade lite hakar på tänderna som ploppat upp efter att han blev raspad i höstas. Han ska nu gå varannan dag i ca två veckor så de små såren i kinderna hinner läka. Jag tycker inte att det är så stor skillnad i munnen på ho...

Ovido - Quiz & Flashcards