Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Kristin - 31 maj 2009 19:28

Herregud..! Jag har ont nästan överallt idag.. Kom upp på hästen utan problem och även om det mesta på kroppen ömmade så var rumpan rätt ok idag.. *s*

Jobbade Newada nere på den stora ridbanan idag. Böjde och bände på henne och jobbade på att få bogen på rätt ställe. Hon blir så lätt stressad om jag rör mig för mycket i sadeln så det var nog jag som jobbade mest av oss två! Sitta stilla, stilla och försöka rida med vikt, andning och bara det allra lättaste stöd är mitt favoritsätt att rida. Jag HATAR att rida och känna det som om jag bär hela hästen runt ridbanan. Det är definitivt inte mitt sätt att rida.. Men att rida på "rätt" sätt kräver mycket av mig som ryttare särskilt som jag inte ridit nästan alls på typ två år..

Det är väl därför jag känner det som om jag vore 60 år gammal och kroppen värker så jag nästan dör *s*

Även om jag har ont "överallt" så längtar jag tills i morgon och att få åka ut till stallet igen.

Tvättade en svettig Newada med skimmelschampoo och fick hennes svans att äntligen se lite bättre ut. Hon såg väldigt nöjd när hon fick komma in i boxen och äta sin hösilage.

Hon behöver nu få sina tänder fixade och jag är glad att det är måndag i morgon så jag kan ringa till tandläkaren. Ska försöka få ut honom så fort som möjligt så vi kan köra på lite jag och Newada. Just nu rider jag mycket på längre tygel och försöker bara hålla igång henne så vi inte tacklar av för mycket..


Av Kristin - 31 maj 2009 09:33

Har fått tag på telefonnumret till tandläkaren som jag såg jobba förra sommaren. En riktigt duktig kille från Gävle som ingav stort förtroende hos mig. Eftersom det är söndag idag, så väntar jag med att ringa tills i morgon. Har hört av mig till min equiterapeut också. Jag har verkligen turen att ha en av de bästa i landet i närheten. Vi kom i kontakt med varandra för ca 5 år sedan när jag köpt en häst på vinst eller förlust med akut inflammation och brosk mellan några halskotor. Ännu ett av mina hästäventyr, som jag tar vid ett annat tillfälle..

Idag är hästen helt smärtfri och lever det goda livet som promenadhäst/avelssto i England. Du finns i mina tankar, Mushmula!

Malin är verkligen duktig på sitt jobb och älskar hästar, vilket de så klart känner. Har det största förtroendet för henne och det ska bli intressant att höra vad hon har att säga om mitt nyköp..

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards