Alla inlägg den 10 juni 2009

Av Kristin - 10 juni 2009 19:53

Jaha. Idag var veterinären ut och fixade Newadas tänder. Trodde nog att det skulle vara rätt illa, men det var faktiskt lite bättre än vad jag trodde. Hon har blivit blivit raspad förr, eftersom hon bara hade "normala" hakar, som behöver tas med jämna mellanrum.

Dock hade hon även en vargtand, som låg kvar under tandköttet i överkäken på vänster sida. Veterinären fick lokalbedöva, skära upp och dra ut den.. Efter visst slit och en del möda så låg den förrädiskt lilla tanden i min hand. Den har suttit i munnen så att den skavt mot bettet och har orsakat henne en del obehag. Nu är den borta och det känns såå skönt! Kanske Newada också tycker det om någon vecka..

Hon fick en spruta smärtstillande och jag fick ytterligare en att ge henne i morgon. Nu ska hon gå utan bett i ca 7-10 dagar innan jag kan testa det igen. Så nu ska jag hem och rota fram min gamla kapson som ligger på något väldigt bra ställe i källaren *s*

Hon hade i allafall piggnat till efter någon timme av svält i boxen och ville ut igen, hälsade en av tjejerna i stallet för en stund sedan när jag ringde. Hon hann vara ute i 3 timmar på eftermiddagen innan det var dags att gå in för dagen. Jobbar ända fram till kl 17.30 i morgon, så jag får åka ut efter det och ta hand om henne.

Ovido - Quiz & Flashcards