Alla inlägg den 20 juni 2009

Av Kristin - 20 juni 2009 21:35

Idag sken solen lite försiktigt när jag var i stallet. Skiftbyte mellan lägren på gården idag, så jag lyckades rida i lugn och ro. Det är alltid så roligt när det smyger omkring nyfikna tjejer som längtar efter att lägret ska börja, de ser så himla glada ut!

Newada fick byta box idag. Hon ska stå i utebox i stället för i stall, och jag tror det blir toppen! Tvättade henne efter ridturen- varför är hon skimmel?? GUUUUUD så grisig hon är! Tur för Newada att jag gillar henne..

Red henne i en av padockarna och gjorde öppna, sluta och halter från skritt. Hon var väldigt ovillig och hängde på bettet. Tror det är en kombination mellan tandläkarbesäket och det faktum att hon stått i en och en halv vecka.

Efter en stund blev hon mer avslappnad och gjorde några fina övergångar till trav och till slut gick hon även i en avslappnad och kort trav med fin takt. Hon är fortfarande ovillig att sätta innerbogen på rätt ställe, men jag ville inte bråka för mycket.

Detta är något hon behöver träna på hela tiden och nu när hon inte är jobbad på ett tag så märks det att hon stelnat till. Lika lätt att böja och ställa henne som en planka. På slutet hade hon slappnat av så mycket att jag kunde förställa henne och böja "hit och dit" utan att ha halva hennes vikt i handen. Jag vill inte bära Newada runt banan, det får hon göra själv- tack så mycket!

Ovido - Quiz & Flashcards