Alla inlägg den 25 maj 2013

Av Kristin - 25 maj 2013 19:10

Tänk dig en helt ridhus fullt med begagnade och nya hästsaker hängandes, liggandes och ståendes överallt. Tänk dig sedan massor av hugande köpare, de flesta (inte jag) som fått lönen igår fredag. Tänk dig detta fantastiska kaos. Där var jag idag.. På hästloppis på Rotbrunna gård utanför Enköping.

Härligt!!

Det är en otroligt fin gård som låg inbäddad i grönska och vi var välkomna att kika omkring vilket vi gjorde. På gården har man avel, tävling och försäljning av lusitanohästar. Dessutom kan man låna ridhus och boxar till kurser och event.

Den här bilden tog jag när loppisen hade varit öppen i bara några minuter och ända mötte vi flera stycken på väg FRÅN ridhuset med IKEAkassar fulla med fynd..

Jag hade med mig både min egen kära mor och Lattjos matte M. M hittade lite smått och gott och själv gjorde jag några fina fynd. B la ett sprillans nytt SHIRE vintertäcke med helhals och 400 g foder för 800kr. (det kostar nytt ca 1500kr) Ett innetäcke med halvhals och 300 g foder för 100 kr, en röd sadelpadd med matchande benlindor, en ny graman och lite annat. Jag är jättenöjd! Ser fram mot nästa hästloppis gör jag också, då jag tycker det var värt både resa och pengar att åka.


Ovido - Quiz & Flashcards