Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av Kristin - 7 augusti 2009 22:47

Hittade den här filmen på youtube. Är det inte vackert??

Av Kristin - 7 augusti 2009 10:56

I dag har jag haft telefonkontakt med tjejen som har Newada. Vi är rörande överens om vad Newada behöver och inte. Just nu joggas hon mest och jobbas mycket sidförande och lösgörande i skritt och trav. Det har precis blivit dags att lägga in galopp och hon har tränat på galoppfattningar. Igår hade Newada fått rulla på i galoppen och då hade hon blivit så pigg!

Antar att hon inte fått galoppera så mycket tidigare i livet, eftersom hon är så stor och stark och lätt springer iväg. Sadeln börjar sitta lite illa också. *suck* Den halkar fram. Vet inte riktigt vad det beror på..Kan ju vara det faktum att hon ser lite grann ut som en jul-gris..

Jag har alltid haft lyxen att ha en sadel som sitter bra och annars har jag kunnat ta en sadelutprovare till hjälp. Så när Newada kommer hem om ett par veckor så är det bara att ta ut en sadelprovare och leta ny sadel..

Newada har även fått hoppa lite grann. Hon tycker det är så vansinnigt roligt! När hon kan gå samlat i galoppen och det går att korta och länga lite, så ska jag nog ta tag i hopputbildningen också.

Ska dit på lördag (i morgon) och hälsa på. Längtar faktiskt efter henne!

Ovido - Quiz & Flashcards