Alla inlägg den 24 augusti 2009

Av Kristin - 24 augusti 2009 15:13

I morgon förmiddag ska jag till nya stallet och skriva papper =0) Ska passa på att köra över lite saker som nu ligger i källaren, som egentligen ska vara i stallet. TUR att man har en förstående sambo..

Faktum är att det mesta av källaren just nu består av staplade IKEA-kassar som innehåller täcken och diverse saker som jag inte vill ha, men vägrar att kasta. Har slängt det som är trasigt och oanvändbart, det som ligger i kassarna är saker som är i fel storlek, som träns, massor av bett (gamla hästen hade storlek 10cm på bett!!), täcken och åter täcken.. Dessutom har jag två sadlar som jag inte har någon nytta av.. Och schabrak..sadelgjordar.. *suck*

Tanken är att göra en hemsida med alla saker och sedan sätta ut en annons. Tänkte bara ta någon 100-lapp för täckena, men då blir jag av med dem och de kommer till nytta. Det gillar jag =0)

Newada har storlek 12,5cm på bett och 145-155cm på täcken, så det är få täcken jag har som skulle passa. Har något 145cm, men jag gillar ju att köpa nytt.. *suck igen*

Nu är det en ny sadel som är på gång. Tycker inte att det är så superkul att slänga ut en massa pengar på en ny sadel, men det är ett måste. Sitter ju dessutom med en hoppsadel, en Jacson Santa Cruez (som jag för övrigt älskar att rida i) och som sagt- jag ska ju hålla på med dressyr..

Ja,ja.. Dessutom så har jag kikat på ett Back on Track täcke till Newada. Har redan ett, men det är så klart i storlek 135cm och det skulle jag inte få på henne med ett skohorn ens. Ska sälja det också..

Är jättesugen på att köpa ett pessoasele till Newada. Har hört både bra och dåliga saker om detta, men de bra sakerna verkar vettigare så jag har valt att lyssna på det.

Ska höra mig för runt omkring om det är någon som har en sådan, och är villig att visa mig hur man använder den. Behöver prova den någon gång för att få se om det är något som är värt att köpa. Dessutom kan det ju vara klokt att få hjälp och instruktioner om hur den ska användas. Tror inte det är något att ge sig på själv..








Ovido - Quiz & Flashcards