Direktlänk till inlägg 28 augusti 2009

Duktig!

Av Kristin - 28 augusti 2009 16:03

Vad jag har varit duktig idag!

Direkt när jag slutade så åkte jag och handlade fibergi och mineraler. Sedan till stallet och lämnade av det och täckena jag haft i bilen.

Till Västerås och Glada Hästen och handlade back on track täcke plus biotin, och passade på att handla en onödig sak; ett svart hovlack som sitter lite som nagellack på hovarna. Så snyggt!

Pratade lite med Lena om sadlar och hon visade mig ett glitterlack till hovarna. Funderade lite på att använda först det svarta lacket och sedan använda en schablon med typ små stjärnor på.. Tre små stjärnor på utsidan hoven. Typ vänster fram och höger bak..? Skulle kunna vara riktigt snyggt!

Sedan tillbaka till Sala och äta mat. Har inte ätit just någon sedan mitt på dagen igår, så hungrig var jag =0)

Efter det så packade jag och mamma ihop allt som skulle till SoRF. Det blev 9 IKEAkassar med täcken, schabrak, bett, träns, benlindor, paddar.. De blev glada och jag blev ännu gladare! Det är så skönt att ha det ur världen =0)

Nu sitter jag här hemma i soffan. I tvättmaskinen ligger ländtäcke och benskydd som ska till stallet. Sedan ska jag tvätta tomt en gång och sedan köra lite av min egen tvätt.

Efter det så kommer jag att kura ihop under en filt med ett glas gott vin och kika på en film. Inte en milimeter kommer jag att röra mig i onödan förrens det är läggdags.. =0)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristin - 4 april 2014 15:53

Min blogg finns numera här; http://www.nattstad.se/minah%C3%A4stbravader Efter 5 år här, känns det som om det är dags att prova något nytt  =) ...

Av Kristin - 4 april 2014 15:26

Kod för att importera min blogg till Nattstad: 7122057157

Av Kristin - 3 april 2014 10:31


Jag har äntligen fått börja rida i paddocken! Tänk vad skönt det är när man suttit "inlåst" i ridhuset och harvat en hel vinter. Stackars Ernst är verkligen livrädd för att vara ute utanför gården och när jag promenerar med honom på grusvägen får han...

Av Kristin - 29 mars 2014 17:59


Just nu vill jag bara till stallet! Är på jobbet för andra dagen i rad och har inte kunnat rida. Eftersom Ernst inte har något vidare kondis efter att bara ha skrittat några gånger i veckan med mig på ryggen så tar vi det lugnt. I förrgår red jag i...

Av Kristin - 26 mars 2014 22:39


Just nu är det mycket. Ernst hade lite hakar på tänderna som ploppat upp efter att han blev raspad i höstas. Han ska nu gå varannan dag i ca två veckor så de små såren i kinderna hinner läka. Jag tycker inte att det är så stor skillnad i munnen på ho...

Ovido - Quiz & Flashcards