Alla inlägg den 5 mars 2013

Av Kristin - 5 mars 2013 20:08

Idag bytte jag in min fina, roliga lilla bil mot en rejäl kombi med fyrhjulsdrift. Inte lika rolig (pigg) att köra, men precis vad jag behöver. En stadig bil som får dra ett ordentligt boggiesläp.

Nu kan vi börja träna för någon. Frågan är ju bara vem.. Tänkte börja med att åka till ridhus en gång till och bara rida. Vi har ju bara varit iväg en gång och då hade vi fullt upp att följa fyrkantsspåret. Det fanns ju en massa läskiga saker, som en fyrhjuling, bommar på sargkanten osv. Jobbigt!

Ridningen rullar på. Lattjo blir långsamt starkare och Smulan blir mer och mer stadig i formen. Än så länge är det skritten som är bra, men det kommer nu i traven också. Tänkte åka iväg med Lattjo också till ridhus. Bara att passa på liksom, nu när man har bil och nära till ridhus. Det tar ca 10 minuter med transport, så det är inget att klaga över. En lagom lång tur för Smulan som inte är så van att åka.

Lattjos ägare, M, var ut till stallet idag. Hon passade på att pyssla om honom och rida en sväng. M är bra- det känns som om vi kan prata rakt med varandra. Jag hoppas hon känner likadant. Jag tycker om hennes inställning till sin häst, hästar i största allmänhet och jag gillar hennes ödmjukhet. Ibland tycker jag att hon tror för lite på sig själv och sin känsla för var hon gör och varför hon gör det. Jag känner människor som är precis tvärtom. De tror att de kan så mycket mer än vad de faktiskt kan i verkligheten.

Hoppas M lär sig att våga lita på vad hon kan, för hon är så mycket bättre än vad hon ger sig själv cred för..

Vi hade det väldigt trevligt i stallet och eftersom vi båda gillar att prata, så drog det ut på tiden. Till slut kom vi båda iväg och då var det redan skymning ute.

I morgon jobbar jag igen. TÄNK vad fort den lediga tiden går! Det har och är annars en ruskigt packad vecka det här. Jobba, rekonda gamla bilen, shopping i Västerås, åka till Järfälla och handla ny bil och byta in den gamla, mer jobb, kurs i Uppsala, fika på jobbet, mer shopping, hämta dottern på fredag. Puh! Tur att jag har min kära mamma som hjälper mig med stallet, både när jag jobbar och inte, och en tålmodig make..   

    

Ovido - Quiz & Flashcards