Alla inlägg den 27 mars 2013

Av Kristin - 27 mars 2013 22:09

Idag var det en ännu finare (vår)dag än igår! Solen sken och det var helt vindstilla, så jag plockade av alla hästarna deras täckes. Smulan kliade lite på sig själv och rullade sig några gånger. Lattjo lade sig ner (IGEN) när jag longerade. Direkt ifrån trav- eftersom jag inte lät honom lägga sig.. Smart häst!

Han såg lite stel ut, men så har han ju också stått i en vecka nu.. Tror att han snart nog är i form igen efter att ha gått regelbundet någon vecka   

Han bockade och skuttade lite, men utan att använda ryggen, så det såg lite tamt ut. Dock glittrade ögonen och öronen var spetsade, så han mår bra iaf!

Satte lite mer press på Smulan idag. Böjde igenom sidorna ordentligt, även i trav. På hemvägen jobbade vi skänkelvikningar i trav. JOBBIGT! tycker Smulan.. I morgon blir det nog en lite mer kravlös tur för hennes del. Det förtjänar hon.

Lattjo däremot ska få jobba igenom kroppen lite. Ska bli intressant att känna efter om han är lika stel att sitta på som han såg ut idag från marken. Tror han kommer att gilla skarpt att komma igång igen. Han har sett så snopen ut när jag inte tagit in honom för att rida den här veckan..

 


Ovido - Quiz & Flashcards